Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίζεται η δίκη Καμπανού

Με την προβολή του επεξεργασμένου βίντεο από τη βραδιά της επίθεσης στη Χαριλάου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του Άλκη Καμπανού. Η προβολή προκάλεσε τις αντιδράσεις των γονιών του Άλκη που ήταν παρόντες σήμερα, με τη μητέρα να ξεσπά λέγοντας : «Τι κοιτάτε; Εσείς ήσασταν.” και μετά απευθυνόμενη στο δικαστήριο «Αυτοί ήταν και οι 12».

Οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης άρχισαν με την κατάθεση ενός καθηγητή ο οποίος είχε μαθητές δύο εκ των κατηγορουμένων. Στη συνέχεια ακολούθησε ο αδελφός του όγδοου κατηγορούμενου, που ήταν επιβάτης του δεύτερου αυτοκινήτου. Όπως δήλωσε ο αδελφός του από αφέλεια ξεσηκώθηκε και ακολούθησε την παρέα του.
Ακολούθησε η κατάθεση η μητέρα του κατηγορουμένου και οδηγού του 2ου αυτοκινήτου εκφράζοντας αρχικά τη συντριβή και την οδύνη της για το χαμό του παιδιού. Συνέχισε λέγοντας ότι ο γιός της δεν κρατούσε τίποτα και ότι δεν πλησίασε ο ίδιος στο σημείο της επίθεσης αλλά και ότι δεν είχε οπτική επαφή για να δει ποιοι ήταν οι άλλοι και τι κρατούσαν.

Στο ερώτημα που προκύπτει, σύμφωνα με τους συνηγόρους, είναι ότι όλοι οι κατηγορούμενοι λένε ότι δεν χτύπησε κανείς τον Άλκη, η μητέρα του κατηγορουμένου απάντησε: “τότε πως πέθανε το παιδί;”

Διαβάστε επίσης: Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη: «Εσείς το κάνατε» ξέσπασαν οι γονείς του (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος