Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα για την προώθηση εκπαιδευτικών ταξιδιών στη Λέσβο

Ημερίδα για την προώθηση του μαθητικού τουρισμού στη Λέσβο, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα με θέμα «Μαθητές & Εκπαιδευτικές Κοινότητες στη Λέσβο».

Στόχος της ημερίδας ήταν να αναδειχθούν οι δυνατότητες που προσφέρει το νησί στον εγχώριο αλλά και διεθνή μαθητικό τουρισμό.

Ο Θεόδωρος Κούσκος μίλησε για τη σημερινή ημερίδα στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3.


«Σήμερα κάνουμε την πρώτη ημερίδα ανάδειξης του εκπαιδευτικού τουρισμού στη Λέσβο. Θέλουμε να καταφέρουμε να προσελκύσουμε μαθητές και από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο να επισκέπτονται τη Λέσβο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Φορείς οι οποίοι μας έχουν δώσει την αιγίδα τους είναι η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η Μητρόπολη Μυτιλήνης, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Μυτιλήνης, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου και στην ημερίδα μας είναι πάνω από 30 συνολικά οι ομιλητές, καθηγητές Πανεπιστημίων, καθηγητές που έχουν πραγματώσει και έχουν κάνει προγράμματα μαθητικού τουρισμού στο νησί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος