Μ. Αναστασάκης: «Είμαι χαρούμενος με τη 10η θέση στο Παγκόσμιο – Το ‘χει… τερματίσει ο Μίλτος, μαχήτρια η Αντιγόνη»

Η Ελλάδα έχει αρκετά πράγματα να θυμάται από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη κι ένα από αυτά είναι η συμμετοχή του σφυροβόλου Μιχάλη Αναστασάκη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος κατέλαβε τη 10η θέση στον τελικό του αγωνίσματός του μίλησε ζωντανά στον “Κόσμο των Σπορ” μέσω Skype από την Αθήνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα της θέσης. Η επίδοση δεν ήταν αυτή, που μου άρεσε τόσο αλλά εντάξει, ας μην είμαστε αχάριστοι, νομίζω έβαλα τα δυνατά μου και αυτή η δέκατη θέση είναι πάρα πολύ σημαντική για εμένα.

Έχω σταθεροποιηθεί στα 75 μέτρα απλά τώρα πρέπει να γίνει το βήμα παραπάνω για να μπορείς να πλασαριστείς και σε καλύτερες θέσεις», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Αναστασάκης.

Σε ό,τι αφορά τη συνολική εικόνα της ελληνικής αποστολής στη Βουδαπέστη τόνισε:

«Πάντα υπάρχει το περιθώριο βελτίωσης αλλά πάντα υπάρχουν και οι αναποδιές, που είναι κι αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Αυτή τη φορά ήμουν εγώ είτε είναι ο Μίλτος ή η Αντιγόνη, οι ατυχίες ήταν με τον Εμμανουήλ (Καραλή) και την Κατερίνα (Στεφανίδη) αλλά αυτά συμβαίνουν μέσα στον αθλητισμό και είναι απολύτως φυσιολογικά αλλά νομίζω σαν συνολική παρουσία ήμασταν πάρα πολύ καλοί και όλα τα παιδιά έδωσαν το 100%.

Επειδή εμείς οι αθλητές θα κριθούμε σίγουρα από τον αγώνα-στόχο, συνήθως την πατάμε από τα Μέσα και τον αγώνα-στόχο αλλά μην ξεχνάμε τη συνολική παρουσία, που έχουμε ως αθλητές, όλοι όσοι καταφέρνουμε να φτάσουμε σε αυτό τον μεγάλο αγώνα».

Για τον Μίλτο Τεντόγλου και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δήλωσε:

«Και για τους δύο έχω να πω τα καλύτερα. Και για την Αντιγόνη, είναι μεγάλη ψυχή, όλα αυτά τα χρόνια, που την ξέρω είναι μαχήτρια. Ο Μίλτος –τι να πούμε- ταλεντάρα, ταλεντάρα! Όποιος δουλεύει πάνω στο ταλέντο του νομίζω έχει διπλό αποτέλεσμα και αυτό είναι το σημαντικό.

Ο Μίλτος το έχει… τερματίσει. Η Αντιγόνη έχει ακόμη τους στόχους της να κατακτήσει και Ολυμπιακό μετάλλιο σίγουρα. Όλοι οι αθλητές τον ίδιο στόχο έχουμε, άλλοι το καταφέρνουν πιο νωρίς, άλλοι το καταφέρνουν πιο μετά αλλά δεν παύει να προσπαθεί ο καθένας γι’ αυτόν τον στόχο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος