Φίλοι, συμμαθητές και συγγενείς του 19χρονου, που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής, ζητούν δικαίωση για το θάνατο του νεαρού. Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αιρετών παραπέμφθηκαν για την υπόθεση η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά και η αρμόδια αντιδήμαρχος.
Για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη ποινική έρευνα, που εξετάζει ευθύνες αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου Κασσάνδρας. Στην πειθαρχική διαδικασία, ύστερα από αίτημά του κλήθηκε να καταθέσει ο πατέρας του παιδιού.
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο Αιρετών έχει ήδη στα χέρια του υπόμνημα του πατέρα, στο οποίο αναλύεται η συμπεριφορά των παραγόντων του δήμου Κασσάνδρας για την παράνομη λειτουργία του λούνα παρκ.
Η υπόθεση αναβλήθηκε ύστερα από αίτημα του συνηγόρου της αντιδημάρχου. Για τον θάνατο του 19χρονου έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.
Ρεπορτάζ: Κώστας Καντούρης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος