Σοβαρότατο τεχνικό πρόβλημα εντοπίστηκε στην υψηλή γέφυρα Σερβίων στην Κοζάνη. Μετά από σύσκεψη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αποφασίστηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας σε φορτηγά οχήματα άνω των 3,5 τόνων.
Το πρόβλημα αυτό δεν είχε εντοπιστεί αρχικά, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν έγιναν οι αυτοψίες ώστε να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίον θα ενισχυθεί η γέφυρα στα επίμαχα σημεία μεταξύ του πέμπτου και του έκτου βάθρου.
Με την έναρξη όμως των εργασιών οι τεχνικοί διαπίστωσαν το πρόβλημα αυτό και έτσι εκτάκτως χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των μελετητών και των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται να καθυστερήσουν οι εργασίες στο τμήμα αυτό που αρχικά προβλέπονταν να ολοκληρωθούν σε περίπου ένα μήνα.
Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή θα υπήρχε ενίσχυση των τμημάτων με ειδικό εξωτερικό συρματόσχοινο, έτσι ώστε να ισχυροποιηθεί το τμήμα αυτό.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος