Κοινές δράσεις του Εθνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και του Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ

Να ενώσουν τις δυνάμεις τους ,συμφώνησαν το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και ο σύλλογος αποφοίτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πραγματοποιήσουν κοινές δράσης.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής 19η Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης από 4 έως 7 Μαΐου, επετεύχθη συμφωνία μεταξύ του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και του συλλόγου αποφοίτων ΑΠΘ.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, Νίκος Κούκης δήλωσε: «Νιώθουμε μεγάλη περηφάνια γι’ αυτό, θα προκύψουν πολύ ωραίες δράσεις».

Ο κ. Γιώργος Χατζηθεοφάνους, αντιπρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ ανέφερε: «Με την ευκαιρία της εδώ παρουσίας του ιδρύματος αποφασίσαμε να υπογράψουμε ένα σύμφωνο συνεργασίας, ουσιαστικά υλοποιώντας το όραμα του νέου προέδρου του συλλόγου αποφοίτων που είναι η διεύρυνση των συνεργασιών».

Πρόθεση των συγκεκριμένων φορέων είναι να διευρυνθεί η συνεργασία και με άλλους φορείς. Στο μεταξύ ο πρόεδρος του ΕΙΠ κατά τη διάρκεια έκθεσης επεσήμανε την σημαντική αύξηση επισκεψιμότητας που κατεγράφη στην φετινή διοργάνωση έκθεσης βιβλίου.

Η συνένωση δυνάμεων σύμφωνα με τους εκπροσώπους των δύο πλευρών, οδηγεί στον δρόμο προς την επιτυχία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος