Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες – Η ΕΛ.ΑΣ. σταμάτησε μηχανοκίνητη πορεία από Επανομή προς αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στη χώρα. Στη Θεσσαλονίκη οι αγρότες επιχείρησαν να αποκλείσουν με τα τρακτέρ τους τον κόμβο του αεροδρομίου, αλλά τους σταμάτησαν τα ΜΑΤ, τοποθετώντας κλούβες στην κάθοδο από Επανομή προς Πλαγιάρι.

Σε ένδειξη καλής θέλησης οι αγρότες αποχώρησαν και επέστρεψαν στην Επανομή, όπου προγραμματίζουν τις επόμενες κινητοποιήσεις τους στο πλαίσιο της έκθεσης Agrotica στη Θεσσαλονίκη.

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν οι αγρότες και σε Κουφάλια, Λαγκαδά και Κιλκίς.

Στην Κοζάνη, αγρότες από κάθε γωνιά του Νομού έδωσαν το ραντεβού τους νωρίς το πρωί στο Μαυροδένδρι Κοζάνης στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι αγρότες στη συνέχεια με μηχανοκίνητη πορεία έφτασαν στο κέντρο της Κοζάνης με 100 περίπου τρακτέρ να διέρχονται με κατεύθυνση την Περιφέρεια χωρίς όμως να δημιουργήσουν προβλήματα. Επέδωσαν ψήφισμα στον Δήμαρχο, θέτοντας τα σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο και κυρίως για τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα.

Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου, Δέσποινα Αμαραντίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος