Καταγγελίες για προβλήματα στις υποδομές του Ποσειδωνίου Αθλητικού κέντρου- «Ανακαινίζονται τα αποδυτήρια μέχρι το τέλος του έτους»

Σε καταγγελίες, με φωτογραφίες, για επικίνδυνη κατάσταση τμημάτων του Κολυμβητηρίου στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης προχώρησε το ΚΚΕ.

Κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Δελή προχώρησε σε αυτοψία στους χώρους και μέσω δελτίου τύπου, παρουσίασαν εικόνες με σημεία στο αθλητικό κέντρο που υπάρχουν προβλήματα, καταγγέλλοντας ότι δημιουργούνται προβλήματα για τη σωματική υγεία. Όπως λένε δε γίνεται συντήρηση στις υποδομές, αλλά ακόμη και ότι δε λειτουργεί το ιατρείο.

Ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής, πρόεδρος των Ε.Α.Κ.Θ, όπου ανήκει και το Ποσειδώνιο, ανέφερε στην ΕΡΤ, ότι όντως υπάρχουν κάποια προβλήματα και για αυτό το λόγο έχουν δρομολογηθεί αρκετές εργασίες, ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα γίνει ανακαίνιση των αποδυτηρίων του αθλητικού κέντρου και όσον αφορά τα πλακάκια, έχουν στοκαριστεί όλα για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός και ταυτόχρονα τον Ιούλιο, που θα είναι κλειστή η πισίνα, θα γίνει αντικατάσταση όλων των επικίνδυνων υλικών. Παράλληλα ανέφερε ότι το ιατρείο είναι ανοιχτό και λειτουργεί κανονικά, αλλά επισήμανε ότι είναι αρμοδιότητα των αθλητικών σωματείων που προπονούνται εκεί η ύπαρξη ιατρού την ώρα της προπόνησης.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Σταματόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος