«Καρμανιόλα» ο δρόμος Θεσσαλονίκης-Ευζώνων- Συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ θα έχουν τοπικοί φορείς του Κιλκίς

Ο δρόμος Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, τον οποίο μεταξύ άλλων χρησιμοποιούν εκατομμύρια ταξιδιώτες από τα Βαλκάνια κάθε χρόνο, είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους της χώρας. Εκεί, πάνω από 50 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, λόγω τροχαίων δυστυχημάτων, τα τελευταία χρόνια.

Συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ θα έχουν τοπικοί φορείς του Κιλκίς ζητώντας την ανακατασκευή του. Μόλις πριν από δύο μήνες τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στο ύψος του Πολυκάστρου, ενώ όπως λένε οι κάτοικοι καθημερινά είναι τα ατυχήματα

Σε βίντεο καταγράφεται ένα από τα δεκάδες περιστατικά που σημειώνονται σε καθημερινή βάση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων στο ύψος του Πολυκάστρου. όπου οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο του οχήματος και περνάει στο αντίθετο ρεύμα αποφεύγοντας για λίγα μόλις δευτερόλεπτα τη σύγκρουση με το όχημα που έρχεται από απέναντι.

Πρόκειται για 42 περίπου χιλιόμετρα από τη Χαλάστρα ως το Πολύκαστρο ενός δρόμου καρμανιόλα -όπως χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους- ο οποίος δεν πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές και από τον οποίο περνούν εκατομμύρια οδηγοί αφού αποτελεί είσοδο της χώρας από τα Βαλκάνια

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο δήμος Παιονίας από τον συνοριακό σταθμό Ευζώνων, διέρχονται ετησίως από τον συγκεκριμένο δρόμο περίπου 8 εκατ. οχήματα.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Τοπούζη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος