Καπουτζίδης για Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη: «Η Αντιγόνη ξεπερνά όλα τα σενάρια-Σπάνιος άνθρωπος ο Μίλτος, καθαρός στην καρδιά»

Γνωστός για την αγάπη του για το στίβο, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ3, «Κόσμος των Σπορ», για τον Μίλτο Τεντόγλου και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τις δύο μεγάλες επιτυχίες των αθλητών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Ο σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής παρακολουθεί από κοντά τη διοργάνωση, και έπλεξε το εγκώμιο των δύο αθλητών σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο.

«Χθες με τον Μίλτο είδαμε έναν πολύ μεγάλο τελικό. Μία συζήτηση με τον Μίλτο και καταλαβαίνεις τι άνθρωπος είναι , είναι ένα υπέροχο και σπάνιο παιδί, ένας άνθρωπος που αγαπά αυτό που κάνει, είναι κοντά στα θέλω του και γνωρίζει πως να χαράξει το δρόμο της ζωής. Πανέξυπνος. Τον έβλεπα και τον παρακολουθούσα, τον γνώρισα όταν κάναμε μία σειρά για την ΕΡΤ και κατάλαβα τότε τι εστί Μίλτος. Χθες στον αγώνα, με το που έφτασε τα 8, 50μ. διαπιστώσαμε ότι θα γίνει ένας μεγάλος τελικός. Είναι ένας άνθρωπος που κέρδισε όλη την αγάπη του φίλαθλου κόσμου, δίπλα μας άνθρωποι από όλο τον κόσμο και τον χειροκροτούσαν», ανέφερε αρχικά.

Για το ότι ο Τεντόγλου χειροκρότησε στην τελευταία προσπάθειά του, τον αντίπαλό του Πίνοκ:

«Έφτασε στα 8,52μ. και μετά μας ζήτησε να κάνουμε ησυχία για να μπορέσει ο αντίπαλός του να κάνει το άλμα του. Ο Μίλτος αγαπά και σέβεται τους αντίπαλους του, αναγνωρίζει τον αγώνα τους. Είναι καθαρός στην καρδιά και απαλλαγμένος από φανατισμούς και γι’ αυτό τον εκτιμούν και οι αντίπαλοί του. Βρίσκει πάντα κίνητρο…».

Για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανέφερε:

«Η Αντιγόνη Ξεπερνά τα σενάρια, είναι πέρα από τη φαντασία. Είναι υπέροχη, μπορώ να πω είναι φίλη μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή. Ευτυχώς αποφάσισε να επιστρέψει στον αθλητισμό, και είναι ένα μάθημα για όλους μας. Επέστρεψε και έκτοτε έχει πετύχει τόσα πολλά πράγματα και έδωσε χαρές σε όλους μας, δακρύζω κάθε φορά που μιλώ για εκείνη».

Για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που παρακολουθεί από κοντά:

«Η Βουδαπέστη ήταν τέλεια οικοδέσποινα για αυτούς τους αγώνες. Τους αθλητές μας να τους στηρίζουμε, να μην απαιτούμε μόνο, να είμαστε στο πλευρό τους. Δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα ξυπνήσεις την ημέρα του τελικού χωρίς πονοκέφαλο, αυτό που κάνεις κάθε μέρα, ότι θα μπορέσεις να κάνεις το ίδιο. Είναι φοβερά δύσκολο αυτό που κάνουν. Να τους αγαπάμε και να είμαστε παρόντες, για παράδειγμα στα πανελλήνια πρωταθλήματα, έχουν ανάγκη την παρουσία μας, την αγάπη μας όλο το χρόνο και το ίδιο πρέπει να κάνει και η πολιτεία».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος