Η καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης στην Καβάλα και στο πλαίσιο αυτής γίνονται πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις, που φέτος έχουν στοχεύσει στον άνθρωπο, στο περιβάλλον, στη φύση, στα ζώα.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» η προϊσταμένη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, Ντίνα Τρουτπέγλη και για τους ίδιους ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία η σημερινή, καθώς για πρώτη φορά ήρθαν στη βιβλιοθήκη ζωάκια και μάλιστα όχι μόνος συντροφιάς αλλά και άγρια ζώα καθώς συμμετείχε ο φιλοζωικός σύλλογος του δήμου Παγγαίου, που δραστηριοποιείται στην περιοχή και προστατεύει τόσο κατοικίδια και αδέσποτα όσο και άγρια ζώα.
«Φίδια, αράχνες, χελώνες, κουνέλια και περιστέρια είδαν τα παιδιά και για όλους ήταν μια μοναδική εμπειρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ρεπορτάζ: Τασούλα Κρητικού
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος