Κ. Μητσοτάκης (Κιλκίς): “Πάμε να πετύχουμε ποσοστά καύσωνα”

“Πάμε να πετύχουμε ποσοστά καύσωνα στις επόμενες εκλογές”, δήλωσε μιλώντας πριν από λίγο στο Κιλκίς ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση προκειμένου να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται περιοχές που δεν είχε προλάβει να περιοδεύσει στις προηγούμενες εκλογές. Νωρίς το πρωί βρέθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης απ’ όπου έθεσε το δίλημμα της κάλπης επισημαίνοντας ότι ή θα γυρίσουμε πίσω ή θα συνεχίσουμε την πορεία προκοπής. Υπογράμμισε ακόμη ότι η ΝΔ κράτησε όρθια τη χώρα εν μέσω μεγάλων προκλήσεων.

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου τόνισε ότι οι πολίτες επιβράβευσαν τη συνέπεια, την εργατικότητα και τον πολιτισμένο πολιτικό λόγο και απέρριψαν το διχασμό, την τοξικότητα και το μαύρο προσθέτοντας ότι νίκησαν η ενότητα και η αλήθεια. Κάλεσε ακόμη τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, επανέλαβε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και επισήμανε την ανάγκη σταθερότητας στη χώρα προς αποφυγή νέων περιπετειών

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε πυρά προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική καθώς ναρκοθέτησε, όπως είπε, τη σταθερότητα της χώρας με την επιλογή αυτή. Κάλεσε επίσης τα μικρότερα κόμματα που βρίσκονται στα δεξιά της ΝΔ που μπορεί να εκφράσουν το θρησκευτικό συναίσθημα, να γνωρίζουν ότι η πίστη δε φυλακίζεται στα όρια κάποιων μικρών κομμάτων. Η πίστη όπως είπε και η Ορθοδοξία ενώνει και δε διχάζει, για να προσθέσει χαρακτηριστικά “τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του Θεού τω Θεό”.

Σε λίγο ο κ. Μητσοτάκης αναχώρησε για τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και αργότερα θα περιοδεύσει στην Πιερία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος