Ημαθία: Ομολόγησε τη δολοφονία του 11μηνου βρέφους της η 29χρονη μητέρα

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 29χρονης μητέρας από τη Βέροια. Η μητέρα ομολόγησε το έγκλημα κατά την αναπαράσταση του θανάτου του 11μηνου βρέφους στο φράγμα του Αλιάκμονα, αλλά εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι ζωντανό.

Ανακαλώντας τον ισχυρισμό του ατυχήματος -εκδοχή που προέβαλε κατά την προ ημερών της απολογία στον ανακριτή Βέροιας- η 29χρονη φέρεται να παραδέχθηκε ότι αυτή πέταξε το μικρό κοριτσάκι στα παγωμένα νερά του φράγματος, όπου τελικά βρήκε ασφυκτικό θάνατο, όπως προέκυψε από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Κατά πληροφορίες, η ομολογία της ήρθε αμέσως μόλις ξεκίνησε η αναπαράσταση ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Ο ίδιος είχε παραγγείλει τη διαδικασία προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης που αποκαλύφθηκε τη δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς, όταν εντοπίστηκε νεκρό το βρέφος και συνελήφθη η 29χρονη μητέρα του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης της.

Η αναπαράσταση διήρκησε 1 ώρα και 40 λεπτά κι έγινε παρουσία αστυνομικών, που βιντεοσκοπούσαν τη διαδικασία. Στη συνέχεια, η 29χρονη επέστρεψε στα κρατητήρια της Ασφάλειας Βέροιας.

Κ. Καντούρης, ΑΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος