Η «SEREXPO 2022»  επιστρέφει δυναμικά στις Σέρρες

100 εκθέτες παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, στην «SEREXPO 2022», που πραγματοποιείται στο επιχειρηματικό Κέντρο Σπύρος Μέγκλας στις Σέρρες, από σήμερα έως και τις 25 Σεπτεμβρίου.

Το Επιμελητήριο Σερρών είναι διοργανωτής της SEREXPO που έχει αναδειχθεί σε θεσμό κύρους και μεγάλης αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να προσεγγίσουν φιλοξενούμενους αγοραστές από όλο τον κόσμο. Φέτος συμμετέχουν 100 επιχειρήσεις από την Ελλάδα και 30 επιχειρήσεις από την Βουλγαρία, στους τομείς του αγροτουρισμού, αγροτοδιατροφής και τουρισμού.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς, πρόεδρος επιμελητηρίου Σερρών, αναφέρει ότι ήδη 1200 μαθητές πέρασαν από το πρωί από τους εκθεσιακούς χώρους, που λειτουργούν σε μια έκταση 260 στρεμμάτων.

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται ποικίλες εκδηλώσεις Επιχειρηματικού Ενδιαφέροντος, Παρουσιάσεις Προφίλ Επιχειρήσεων, Εκδηλώσεις Επαγγελματικών Σωματείων, Συνέδρια, Εκδηλώσεις Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Παρουσιάσεις Γαστρονομίας, SERRES FOOD FESTIVAL, Δράσεις Εταιρικής Ευθύνης, Πολιτισμού, Τέχνης, Ομορφιάς, Ψυχαγωγίας, Αθλητισμός, Τουρνουά Αθλημάτων και φυσικά Συναυλίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος