Η πολιτιστική και κοινωνική σημασία του ύπνου σε ένα συμπόσιο

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία CITYLAB σε συνεργασία με μία σειρά ιδρυμάτων οργανώνουν επταήμερο πλέγμα αλληλένδετων δράσεων για την πολιτιστική και κοινωνική σημασία του ύπνου.

Πρόγραμμα συμποσίου:

WORKSHOP
3-6 Οκτωβρίου 2022, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Τετραήμερο Διαθεματικό, Διεπιστημονικό και Διαπανεπιστημιακό Εργαστήριο με αντικείμενο τη διατύπωση καινοτόμων προτάσεων χωρικής και χρονικής διαχείρισης του ύπνου.

ΣΥΜΠΟΣΙΟ
7-9 Οκτωβρίου 2022, Αμφιθέατρο Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138 Τριήμερο Επιστημονικό Συμπόσιο με διακεκριμένους ομιλητές από τα πεδία της Ιατρικής, της Αρχιτεκτονικής, της Τέχνης, της Κοινωνιολογίας, της Φιλοσοφίας, της Ψυχολογίας, του Αθλητισμού κ.ά. Στα Citylab είθισται να πραγματοποιούνται θεματικά αφιερώματα για σημαντικά πρόσωπα των τεχνών και των επιστημών, τα οποία έχουν συμβάλλει στην προώθηση της θεωρητικής σκέψης, την ανάπτυξη του κριτικού λόγου ή/και την εξέλιξη της αρχιτεκτονικής πράξης στην Ελλάδα. Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως στο φετινό αφιέρωμα θα τιμηθεί ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Φιλιππίδης, για το πλούσιο και σημαντικό διδακτικό, συγγραφικό και καλλιτεχνικό έργο του. Το θεματικό αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, 19:30 με 21:30.

(η ΕΙΣΟΔΟΣ στο Συμπόσιο είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ στο κοινό, τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19).

Χώρος διεξαγωγής Εργαστηρίου: Εγκαταστάσεις Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
3, 4, 5, 6 Οκτωβρίου 2022

Χώρος διεξαγωγής Εργαστηρίου: Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα)
7, 8, 9 Οκτωβρίου 2022

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος