Η Εθνική Ομάδα Cheerleading στη “Μέρα με Xρώμα”

Στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Πυλαίας όπου προπονείται η ομάδα των Θεσσαλονικιών Cheerleaders βρέθηκε σήμερα η “Μέρα με Χρώμα”. Όπως δήλωσε ο Κώστας Αθανασιάδης, Πρόεδρος Α.Σ Ελληνικό Αστέρι και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Τσίρλιντινγκ – Αθλητική Ομαδικού Χορού “η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι από τις πλέον έμπειρες και βραβευμένες στην Ελλάδα. Ο Σύλλογος μας είναι εδώ και τρία χρόνια πρωταθλητής Ευρώπης στο άθλημα”, πρόσθεσε.
O αθλητικός Σύλλογος “Hellenic Star” ιδρύθηκε το 2018 και δέχθηκε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητικού το 2019. Πλέον ο αριθμός των ενεργών αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου ανέρχεται σε πάνω από 250.

Tο Cheerleading είναι ένα ομαδικό άθλημα που περιλαμβάνει χορό και γυμναστική. Καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα και την αυτοεκτίμηση των συμμετεχόντων. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από έξι ετών ενώ είναι το μοναδικό άθλημα που έχει και μικτές κατηγορίες.
Στην χώρα μας, το άθλημα προάγεται από την Ελληνική Ένωση Ομαδικού Αθλητικού χορού (Hellas Cheerleading Union – HCU), η οποία είναι επίσημο μέλος της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του Cheerleading.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος