Η Άννα Ευθυμίου και ο Γιάννης Αμανατίδης στην ΕΡΤ3

Η δήλωση του πρωθυπουργού για τα Τέμπη παρερμηνεύθηκε δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ3 η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α ΄Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου και πρόσθεσε ότι η ΝΔ είναι αλληλέγγυα με τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης δήλωσε ότι δεν μίλησε κανείς για κυβέρνηση ειδικού σκοπού αλλά αντίθετα τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε κυβέρνηση μακράς πνοής με ορίζοντα τετραετίας.

Ο κ. Τσίπρας κλείνει το μάτι για κυβέρνηση ειδικού σκοπού απάντησε η κα Ευθυμίου και πρόσθεσε ότι τις υποκλοπές θα ερευνήσει η δικαιοσύνη και οχι η αντιπολίτευση.

Ερωτώμενη για την επόμενη ημέρα με διακυβέρνηση ΝΔ η κα Ευθυμίου μίλησε για αλλαγή του
εργασιακού τοπίου και για περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης για τους νεους ενώ τους κάλεσε να προσέλθουν στις κάλπες.

Ο κ. Αμανατίδης προειδοποίησε ότι αν εκλεγεί και πάλι η ΝΔ θα συνεχίσει την ίδια καταστροφική πολιτική που δεν αντέχει ο τόπος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος