Η 47η «Ημέρα καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) δίνει νέες ευκαιρίες απασχόλησης στους πολίτες της Ηπείρου, διοργανώνοντας το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα την 47η «Ημέρα Καριέρας», έναν θεσμό που ενώνει ανθρώπους και δημιουργεί προοπτικές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Du Lac Congress Center & Spa από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας και αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, για πάνω από 1.000 διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά εκπροσώπους εταιρειών, να παραδώσουν το βιογραφικό τους και να πραγματοποιήσουν επιτόπιες συνεντεύξεις εργασίας, αυξάνοντας τις πιθανότητες άμεσης πρόσληψης.

Στην εκπομπή “Περίμετρος” μίλησε ο Βασίλης Γεωργιάδης Υποδιοικητής της ΔΥΠΑ.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος