Η καρδιά των Αγράφων χτυπά ξανά αυτό το καλοκαίρι στη μαγευτική Στεφανιάδα, μία φυσική λίμνη που βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο και δημιουργήθηκε το 1963 από κατολίσθηση, με το 2ο Οικοτουριστικό Stefaniada Lake Festival, που πραγματοποιείται από τις 7 έως και τις 10 Αυγούστου 2025.
Όπως τόνισαν οι διοργανωτές, πρόκειται για ένα φεστιβάλ που ενώνει την οικοτουριστική εμπειρία με τα Άγραφα, με μήνυμα την επιστροφή του ανθρώπου στη φύση και την σύνδεσή του μαζί της.
Σύμφωνα με την κα Βασιλική Κουμτζίδου, υπεύθυνη του φεστιβάλ, η είσοδος είναι δωρεάν για όλους, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολυάριθμες δραστηριότητες, ακόμη και ιππασία, εργαστήρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις, σχεδιασμένες με σεβασμό στο περιβάλλον και τις τοπικές παραδόσεις. Το φεστιβάλ προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες κάθε ηλικίας να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στη φύση, δίπλα στη νεότερη φυσική λίμνη της Ελλάδας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος