Γυμναστική και χορός με το “Aqua Aerobics” στην Κομοτηνή

Γυμναστική, διασκέδαση, χαλάρωση και παιχνίδια στη θάλασσα. Αυτό υπόσχεται το πρόγραμμα “aqua aerobics”, που πραγματοποιεί για 7η χρονιά ο Δήμος Κομοτηνής στο Φανάρι Ροδόπης στην παραλία Αρωγής.

Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, προσφέροντας κυρίως ψυχική ευεξία με μουσική και χορό μέσα στο νερό, σύμφωνα με την γυμνάστρια Κυριακή Συνοδινού, που συντονίζει την ομάδα των αθλουμένων με ενθουσιασμό. Την έμπνευση και την εκτέλεση του προγράμματος έχει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού (ΔΚΕΠΠΑ) Κομοτηνής.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 9:30 το πρωί οι συμμετέχουσες δίνουν ραντεβού μπροστά στο κύμα, έως τα τέλη Αυγούστου. Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο περιορισμών, λόγω πανδημίας, η εκτόνωση στο νερό προσφέρει μια ιδιαίτερη ψυχαγωγία.

Το πρόγραμμα με τίτλο «Καλοκαίρι με θέα στη Θάλασσα  2021», εκτός από την γυμναστική και τον χορό στην θάλασσα περιλαμβάνει επίσης 36 συναυλίες εκ των οποίων 21 θα πραγματοποιηθούν τον μήνα Ιούλιο, επ’ ευκαιρία  και της γιορτής της  πανσελήνου στην παραλία Μολυβωτής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος