Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Δύο εμβληματικά κτίρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Αίθουσα Τελετών και το Κτίριο Διοίκησης, άλλαξαν απόψε όψη και «ντύθηκαν» με ειδικό φωτισμό, ο οποίος είναι ορατός από το κέντρο της πόλης.

Παράλληλα ο ασκών καθήκοντα πρύτανη, Απόστολος Αποστολίδης φωταγώγησε το απόγευμα της Δευτέρας (11/12) το δέντρο το οποίο είναι στολισμένο με 11.000 λαμπάκια και βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τελετών. Όπως ανέφερε ο κ.Αποστολίδης το ΑΠΘ θέλει να είναι κοντά στην πόλη και να έχει ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Στον ίδιο χώρο φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες συμμετείχαν σε υπαίθρια αγορά με μεταχειρισμένα και χειροποίητα αντικείμενα. Η ανοιχτή αγορά Flea Market, θα λειτουργήσει και αύριο (12/12, 12:00 με 19:00).

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νικητόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος