Γιγάντιος λαβύρινθος στο σχήμα του Μίκυ και της Μίνι για τα 100 χρόνια της Disney (video)

Ένας γιγάντιος λαβύρινθος στο σχήμα των διάσημων ποντικιών της Disney ενθουσιάζει παιδιά και ενήλικες στη νότια Γερμανία, όπου μια τοπική φάρμα δημιούργησε λίγη μαγεία μέσα από τα χωράφια με τους ηλίανθούς της.

Εκτεινόμενος σε έκταση τεσσάρων γηπέδων ποδοσφαίρου, ο λαβύρινθος του Utting είναι ένας φόρος τιμής στις δημιουργίες της Disney, η οποία φέτος γιορτάζει την 100ή επέτειό της.

Ο Ulli Ernst -δημιουργός του έργου- δεν είναι αρχάριος, καθώς αυτός είναι ο 25ος λαβύρινθος του. Κατασκευάζει αυτά τα έργα τέχνης στους αγρούς από το 1999, καλύπτοντας από τον Λεονάρντο ντα Βίντσι μέχρι έναν χάρτη της Ευρώπης.

Ο φετινός λαβύρινθος με τη μορφή του Μίκυ και της Μίνι της Disney είναι φτιαγμένος από 360.000 φυτά σε μήκος 3,2 χιλιομέτρων.

Ο Ernst και η σύζυγός του Corinne ξεκίνησαν τη φύτευση τον Μάιο και συνεργάστηκαν με μια ομάδα 22 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων φοιτητών του Μονάχου.

Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένα καθώς περιπλανιούνται στον φιόγκο της Minnie και γύρω από τα αυτιά του Mickey συλλέγοντας γραμματόσημα για το μπλοκ γραμματοσήμων τους. Υπάρχουν επίσης παιχνίδια και κουίζ που συνοδεύουν τη διαδρομή.

Πηγή: Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος