Για κύκλωμα κάνει λόγο ο δικηγόρος της 24χρονης που κατήγγειλε βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Αποτροπιασμό προκαλεί η περιγραφή της 24χρονης για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που οδήγησαν και στον βιασμό της, όπως καταγγέλλει. Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με τη δικαστική έρευνα να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας η καταγγέλλουσα υποστηρίζει στην κατάθεση της ότι έφυγε από το πάρτι, όμως της τηλεφώνησε αυτός που το διοργάνωσε να επιστρέψει. «Αισθανόμουν εκεί μεγαλύτερη ασφάλεια επειδή ήμουν ζαλισμένη. Νοίκιασα ένα δωμάτιο, όμως όταν ανέβηκα στο ασανσέρ, με πλεύρισαν τρία άτομα και με πήγαν σε ένα δωμάτιο. Όταν ξύπνησα, κατάλαβα ότι με είχαν βιάσει» καταγγέλλει.

Ο 27χρονος δράστης που φέρεται να είναι ένας εκ των δραστών απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ενώ του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα. Ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να είχε αρνηθεί την κατηγορία του βιασμού και ισχυρίστηκε ότι συνευρέθηκε μαζί της με τη συναίνεση της. Οι άλλοι δυο που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι στη διάθεση των αρχών.
Αθανάσιος Ζιώγας συνήγορος 24χρονης.

Ο εργαζόμενος που διοργάνωσε το πάρτι και έχει εμπλακεί στην υπόθεση της καταγγελίας του βιασμού αρνείται ότι αυτός προχώρησε στην ανάρτηση συγνώμης που δημοσιεύτηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζοντας ότι του πήραν με τη βία το κινητό και «χάκαραν» το λογαριασμό του. “Στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών” ανέφερε.

Μετά τα συνθήματα που έγραψαν οι αντιεξουσιαστές  έξω  από γνωστό καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης η ιδιοκτησία εξέδωσε ανακοίνωση και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Τονίζει ότι διέκοψε την συνεργασία με τον εργαζόμενο που φέρεται να εμπλέκεται στο συμβάν  και εκφράζει τον αποτροπιασμό και τη θλίψη της για το περιστατικό για το οποίο θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. “Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματος μας” καταλήγει η ανακοίνωση της επιχείρησης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΛΤΕΚΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος