Γέφυρα Σερβίων: Χρηματοδότηση της μελέτης για την άμεση αποκατάστασή της

Η άμεση εμπλοκή του κεντρικού κράτους στην αποκατάσταση της γέφυρας Σερβίων μέσα από την χρηματοδότηση του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών με το ποσό των 2,5 εκ. για την μελέτη συντήρησης, αλλά και οι βελτιώσεις των εναλλακτικών διαδρομών που αποτελούν πλέον τον βασικό οδικό άξονα κυκλοφορίας κατοίκων και περαστικών, ελήφθησαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αρμόδιο Υπουργείο.

Την επίσπευση όλων των διαδικασιών ζητούν κάτοικοι και αυτοδιοικητικοί ως προς τις εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς στην γέφυρα Σερβίων και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος των δύο μηνών, όπως επίσης και την βελτίωση των εναλλακτικών διαδρομών Βελβεντού και Κοζάνης.

Και ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής μέσω της γέφυρας Ρυμνίου, παραμένουν ακόμα επικίνδυνα σημεία στο δρόμο από όπου πλέον εξυπηρετούνται ΙΧ και φορτηγά.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση εξετάζει οικονομικό πρόγραμμα στήριξης για όλους όσους πλήττονται από το κλείσιμο λόγω εργασιών της γέφυρας Σερβίων και όπως φαίνεται οι επιπτώσεις είναι πολλές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος