“Φυτεύουμε το δεντράκι μας”: Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στην Τριανδρία

Η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας, συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2025, με την εκδήλωση: «Συμμετέχουμε στο κίνημα #BeatPlasticPollution – γιατί εμείς τα παιδιά μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο υγιές μέλλον, μπορούμε να #ΝικήσουμεΤαΠλαστικά».

Κύριος στόχος της δράσης “Φυτεύουμε το δενδράκι μας”, είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών, που πρέπει να ξέρουν ότι, αν και δεν γυρίζει πίσω ο χρόνος, μπορούν να γίνουν η γενιά που θα αποκαταστήσει τη φύση που είναι το σπίτι τους.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Ιουνίου στο Πάρκο του Αγ. Σπυρίδωνα,τα παιδάκια του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου της Τριανδρίας, έγιναν μικροί κηπουροί και ομόρφυναν το πάρκο φυτεύοντας το δικό τους φυτό – δέντρο, που φέρει καρτελάκι με το  όνομά τους και το οποίο στη συνέχεια θα πρέπει να φροντίζουν μέχρι να μεγαλώσει.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Φρόσω Βάρβαρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος