Φιλιππιάδα: Ξεκίνησε η διαλογή και η δεματοποίηση των 200 τόνων ζωικών υπολειμμάτων

Ξεκίνησε στη Φιλιππιάδα η διαλογή και η δεματοποίηση των 200 τόνων ζωικών υπολειμμάτων, που μεταφέρθηκαν εκεί από κατεστραμμένη μονάδα της Κέρκυρας.

Η μυρωδιά ήταν πάρα πολύ έντονη μέχρι πριν λίγες ημέρες αλλά σιγά σιγά είναι καλύτερα τα πράγματα, ωστόσο, το περιβαλλοντικό πρόβλημα παραμένει.

Ο Δήμαρχος Ζηρού, Γιώργος Γιολδάσης, μιλώντας στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» τόνισε πως στο μεγαλύτερο μέρος των υπολειμμάτων, που είναι τοποθετημένο στην επιφάνεια της γης, στο προαύλιο της επιχείρησης, έχει γίνει η διαλογή κι έχει μπει σε πλαστικά κουτιά bins, που έχουν αποθηκευτεί σε παρακείμενη αποθήκη.

«Το βασικό θέμα, τώρα, είναι τα ενταφιασμένα, που πρέπει να γίνει εκταφή, διαλογή και να απομακρυνθούν και αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Γιολδάσης.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιώμος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος