Έτοιμη η Πάρος να υποδεχθεί τους επισκέπτες

Λίγες μόλις ημέρες μετά το επίσημο άνοιγμα της τουριστικής οικονομίας, «οι μηχανές του νησιού έχουν ανάψει, και όλοι είναι έτοιμοι για να υποδεχθούν τους επισκέπτες στην Πάρο. Αυτό επισημαίνει ο δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος. Όπως όλοι οι προορισμοί έτσι και οι ντόπιοι, βρίσκονται εν αναμονή ευρύτερων σχεδιασμών των άλλων κρατών. Οι συνήθεις επισκέπτες στο νησί είναι Αυστριακοί, Γερμανοί, Ιταλοί, αλλά δεν αναμένεται να βελτιωθεί η κατάσταση σε σχέση με τους Βρετανούς, που έχουν μπεί σε νέο απαγορευτικό ταξιδιών. «Το νησί είναι απολύτως ασφαλές και ο εμβολιασμός πάει πολύ καλά», τονίζει ο δήμαρχος. «Είμαστε σχεδόν στο 100%, αφού καθημερινά εμβολιάζονται περίπου 400 άτομα».

«Όσον αφορά τις κρατήσεις, βρίσκονται πολύ χαμηλά, αλλά είναι σύνηθες για αυτήν την περίοδο. Το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται είναι μεγάλο και δείχνει πολύ καλύτερα από πέρυσι, αλλά οι κρατήσεις δεν μεταφράζονται σε προκαταβολές, αφίξεις και σε πληρότητες».

«Ως οικογενειακός προορισμός είμαστε το δεύτερο σπίτι για τους περισσότερους επισκέπτες και για όλα τα βαλάντια. Με στόχο να διατηρηθεί μια τουριστική επιχείρηση με μεγάλα έξοδα και την ανάγκη να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η ασφάλεια και υγιεινή.

Το αεροδρόμιο και το λιμάνι είναι δυο πολύ μεγάλες πύλες εισόδου και είναι αναβαθμισμένες, στο κέντρο των Κυκλάδων, όπου καταφθάνουν επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη και της Ελλάδος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος