«Εσύ με ξέρεις πιο πολύ»: Μουσική παράσταση με τα τραγούδια της Χάρις Αλεξίου – Αφιερωμένη στην 23χρονη Αγάπη που έφυγε στα Τέμπη

Ένα πρόγραμμα με τη σφραγίδα της τραγουδοποιού Χαρούλας Αλεξίου παρουσιάζει η ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου απόψε στο θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη.

Η Ζωή Παπαδοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» και προτού αναφερθεί στη συναυλία της, μίλησε για την προσωπική της σύνδεση με το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, στο οποίο έχασε μία μαθήτριά της, ένα κορίτσι 23 ετών, που αγαπούσε πολύ το τραγούδι και ήθελε να γνωρίσει τη Χαρούλα Αλεξίου αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε… «Η Αγάπη Τσακλίδου είχε πάρει αυτό το τρένο για να κάνει το πρώτο ταξίδι μόνη της και τελικά ήταν το τελευταίο», είπε συγκινημένη η Ζωή Παπαδοπούλου για το τραγικό αυτό συμβάν.

Σχετικά με την περιοδεία της με τίτλο «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ», η οποία είναι αφιερωμένη στην Αγάπη Τσακλίδου, η Ζωή Παπαδοπούλου ανέφερε: «Πρόκειται για τραγούδια, που έχει γράψει αλλά και ερμηνεύσει η Χάρις Αλεξίου, με την καλλιτεχνική επιμέλεια της ίδιας. Αυτό για μένα είναι ένα τεράστιο δώρο, μία ευλογία. Με το που ξεκινάμε να τραγουδάμε, τραγουδάει και όλος ο κόσμος μέχρι το τέλος του προγράμματος γιατί πρόκειται για τραγούδια, που είναι όλη μας η ζωή».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος