Εργασιακό και πανδημία στο επίκεντρο της τριήμερης επίσκεψης της Φώφης Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη

Καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών με στόχο την επιτάχυνση των εμβολιασμών ξεκινά το Κίνημα Αλλαγής, καθώς όπως τονίζει η πρόεδρος του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, χρειάζεται συντονισμός και αξιοποίηση όλων των δυνάμεων προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων στην οποία οδήγησε η κυβερνητική προπαγάνδα.
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζήτησε τη συνεννόηση όλων των δυνάμεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδιέξοδες συντηρητικές πολιτικές και έκανε λόγο για διπλή κρίση, υγειονομική και οικονομική.

Η Φώφη Γεννηματά άρχισε την τριήμερη επίσκεψή της στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 7 Ιουλίου με συνάντηση που είχε στο εργατικό κέντρο, με μέλη της διοίκησης και του δικτύου εργασίας του ΚΙΝΑΛ. Αναφερόμενη στο νέο εργασιακό νόμο είπε ότι ξεθεμελιώνει το εργατικό δίκαιο και αφήνει απροστάτευτους τους εργαζόμενους.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε με μέλη της νεολαίας ενώ την Πέμπτη 8 Ιουλίου θα παραστεί στα εγκαίνια της Νομαρχιακής Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και στις 20:15 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση στο Λιμάνι, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από το ertnews.gr

Ρεπορτάζ: Γεωργία Λοτσοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος