Επιστρέφει στις 17 Μαΐου η κορυφαία διοργάνωση Thessaloniki Comic Con

Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη το 8ο φεστιβάλ κόμικς, Comic Con. Η αγαπημένη έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 17-19 Μαΐου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο με τον δημιουργό από «Τα Χελωνονιντζάκια» και έναν εκ των συγγραφέων Star Wars, να αποτελούν τα μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν στη φετινή διοργάνωση.

Εντυπωσιακές ηρωίδες κόμικ, αγαπημένοι υπερ-ήρωες, αλλά και εντυπωσιακοί αρκούδοι, όπως ο τεράστιος φανταστικός χαρακτήρας από το κινούμενο σχέδιο «η Μάσα και η αρκούδα»… έδωσαν με την εμφάνισή τους στη συνέντευξη Τύπου για την 8η Διοργάνωση “THESSALONIKI COMIC CONVENTION” μια μικρή μόνο γεύση για το τι θα περιλαμβάνει η εντυπωσιακή διήμερη εκδήλωση για τον κόσμο των κόμικς στη Θεσσαλονίκη.

Η περσινή διοργάνωση έκλεψε τις εντυπώσεις για αυτό και οι διοργανωτές φέτος υπόσχονται ακόμα πιο εντυπωσιακές στιγμές στους φανατικούς των κόμικς και όλες τις μορφές τέχνης που σχετίζονται με αυτά, με τη συμμετοχή 150 Ελλήνων και 19 ξένων δημιουργών, αλλά και κορυφαία ονόματα όπως ο δημιουργός από «Τα Χελωνονιντζάκια».

Η έκθεση θα διαρκέσει από 17 έως 19 Μαΐου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, αλλά και στο Περίπτερο 6 της ΔΕΘ με την υποστήριξη του εκθεσιακού φορέα ΔΕΘ – Helexpo και του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Έλενα Αποστολίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος