Ένθετο Τουρισμός: Πρεμιέρα για τα υδροπλάνα στην Ελλαδα από το καλοκαίρι

Ένα όνειρο πολλών χρόνων, μοιάζει να πραγματοποιείται από την επόμενη τουριστική σεζόν. Τα υδροπλάνα ξεκινούν τα δρομολόγιά τους και στην Ελλάδα από τα νησιά του Ιονίου.

Στη χώρα που διαθέτει μια απ’ τις μεγαλύτερες ακτογραμμές του πλανήτη, η μεταφορά ταξιδιωτών με υδροπλάνα μπορεί να προσφέρει άμεσες πρακτικές λύσεις, να ενδυναμώσει το τουριστικό προϊόν και να ευνοήσει και τα μικρά νησιά που δε διαθέτουν χερσαία αεροδρόμια. Για το αναπτυξιακό αυτό βήμα στο τομέα του τουρισμού μιλά στο ERTNEWS o Τάσος Γκόβας, Πρόεδρος της εταιρείας υδατοδρομίων «Ελληνικά Υδατοδρόμια».

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Τουρισμός:

• Εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, με την πρώτη επίσκεψη. Εντυπωσιάζει και με τις τουριστικές επιδόσεις του. Είναι το πανέμορφο Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια. Η φετινή ήταν μια χρονιά – ρεκόρ. Και οι ντόπιοι ξενοδόχοι και οι επιχειρηματίες συνεχίζουν μ’ εντατικούς ρυθμούς ν’ αξιοποιούν τη μεγάλη ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο και να συνδυάζουν το φυσικό και παραδοσιακό κάλλος της Ηπείρου, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στο ERTNEWS μας μίλησε για την αναπάντεχα καλή τουριστική εξέλιξη της περιοχής, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων και Επαγγελματιών Παπίγκου, Γιώργος Παπαευαγγέλου.

• Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα που έχει δημιουργήσει η ίδια η μητέρα φύση.Τα Λουτρά Πόζαρ. Το περίφημο φυσικό σπα. Ο πόλος έλξης χιλιάδων ταξιδιωτών. Ο ιαματικός παράδεισος στην Πέλλα, που αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για το νομό, αλλά και για ολόκληρη τη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα.

Παρουσίαση: Σοφία Κωνσταντινίδου 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος