Ένθετο Παραγωγή: Υδροπονία – συνταγές θρέψης για μέγιστες αποδόσεις

Η υδροπονία είναι το μέλλον στη γεωργία, λένε πολλοί επιστήμονες. Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε εξέλιξη βρίσκονται πειράματα, προκειμένου οι αγρότες να έχουν στα χέρια τους έναν οδηγό, ένα λογισμικό, που θα τους βοηθήσει να καλλιεργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα φυτά τους.

Θα υπάρχουν συνταγές θρέψης και οι ποσότητες που θα πρέπει να χορηγούνται στα διάφορα στάδια ανάπτυξης των φυτών, για να πετύχουν οι παραγωγοί καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα τους αλλά και τις μέγιστες αποδόσεις των καλλιεργειών τους.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο για τους ΑΓΡΟΤΕΣ και την ΠΑΡΑΓΩΓΗ στο ΕΡΤNEWS:

Ανάρπαστα παγκοσμίως τα ελληνικά ελαιόλαδα με φύλλα χρυσού: Υγρός χρυσός χαρακτηρίζεται το ελαιόλαδο για τις ευεργετικές του ιδιότητες και αν σε αυτό προστεθούν βρώσιμαφύλλα χρυσού τότε το προϊόν γίνεται ασυναγώνιστο. Έλληνες αγρότες καινοτομούν, τα προϊόντα τους αποκτούν προστιθέμενη αξία με την προσθήγκη νιφάδων του πολύτιμου μετάλλου και οι τιμές παραγωγού εκτοξεύονται.

Δείτε ακόμα:

Παγκόσμια πατέντα, η εκτροφή μαύρου χοίρου με ελιές: Με τη λέξη γουρούνι το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει συνήθως σε αυτά με ροζ χρώμα και όχι στα μαύρα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, έγιναν και στη χώρα μας διάσημα, για το πολύ ιδιαίτερο, γευστικό, κρέας τους χάρη στην προσπάθεια κάποιων ανθρώπων, που προσπάθησαν να διασώσουν την ελληνική αυτόχθονη φυλή.
Τα ίχνη του μαύρου χοίρου στον ελλαδικό χώρο φτάνουν μέχρι το 5.500 π.Χ. σύμφωνα με αρχαιολογικά ευρήματα ενώ πιθανολογείται ότι είναι το πρώτο εκτρεφόμενο γουρούνι της Ευρώπης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος