Ένθετο Παραγωγή: Εύκαμπτα φωτοβολταϊκά 3ης γενιάς αξιοποιούνται με επιτυχία στη γεωργία

Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί παγκοσμίως στα εύκαμπτα φωτοβολταϊκά τρίτης γενιάς με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο να δίνει το ρυθμό. Τον Ιανουάριο ξεκινά η κατασκευή εργοστασίου στη Θεσσαλονίκη, για την παραγωγή τους. Μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε.

Από τέντες και αυτοκίνητα, σε τοίχους, ρούχα και θερμοκήπια προσφέροντας ενεργειακή αυτονομία. Στο σχετικό βίντεο του ΕΡΤNEWS βλέπουμε την επιτυχημένη αξιοποίησή τους σε θερμοκήπιο στη Θέρμη.

Ένθετο Παραγωγή: Εύκαμπτα φωτοβολταϊκά 3ης γενιάς αξιοποιούνται με επιτυχία στη γεωργία

Δείτε ακόμη στο ένθετο για την ΠΑΡΑΓΩΓΗ του ΕΡΤNEWS:

Η ισχύς εν τη ενώσει. Δυο χιλιάδες μέλη αριθμεί ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου. Αναλογιζόμενοι την «αξία» του κόπου τους, οι αμπελουργοί του νησιού, αγωνίζονται για μια καλύτερη αγροτική οικονομία, για ένα βιώσιμο εισόδημα και για προϊόντα με «ταυτότητα» που διακρίνονται στο παγκόσμιο στερέωμα.

Άρωμα Ελλάδας σε κάθε γουλιά, μεταφέρουν τα ελληνικά τζιν που κατακτούν τους λάτρεις του ποτού αυτού και μάλιστα σε χώρες που έχουν παράδοση χρόνων στο τζιν. Τα ελληνικά αποστάγματα αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τον πλούτο της χώρας σε βότανα, φρούτα και μυρωδικά. Έχουν ταυτότητα και ποιότητα και βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει, σε φημισμένα εστιατόρια και μπαρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, χάρη στην υπέροχη γεύση τους.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος