Ένθετο Κόσμος: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονης στο Ιράκ για «άσεμνη» ενδυμασία σε αγώνες μοτοκρός

Εικόνες που σοκάρουν στο Ιράκ. Την οργισμένη επίθεση όχλου δέχθηκε 17χρονη επειδή ήταν ντυμένη ανάρμοστα, σε αγώνες μοτοσικλετιστών.

Εκατοντάδες άνδρες γρονθοκοπούσαν και κλωτσούσαν με μανία τη νεαρή κοπέλα, επειδή με το «άσεμνο» ντύσιμό της «αποσπούσε την προσοχή» των δικυκλιστών στους αγώνες. Ο φίλος της, ο οποίος προσπάθησε να παρέμβει, ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από το πλήθος. Οι αρχές προχώρησαν σε 16 συλλήψεις.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS

Χάος στην Κίνα. Η Ε.Ε. λαμβάνει μέτρα.

Παγκόσμια ανησυχία την ώρα που ο κορονοϊός Επελαύνει στην Κίνα. Εξουθενωμένοι ασθενείς συνωστίζονται σε ράντζα, ακόμα και στα προαύλια των νοσοκομείων. Τα νεκροτομεία γεμάτα. Οι ουρές ατελείωτες στα κρεματόρια, ενώ σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγγενείς καίνε τους νεκρούς τους, σε δρόμους και πλατείες. Ισχυρή σύσταση στα Κράτη Μέλη για τεστ 48 ωρών, τη χρήση προστατευτικής μάσκας και την ανάλυση των λυμάτων από τα αεροσκάφη, αποφάσισε για τους ταξιδιώτες από την Κίνα, ο μηχανισμός αντιμετώπισης κρίσεων της ΕΕ. Το Βέλγιο είναι η πρώτη χώρα που προχωρά στη λήψη μέτρων.

Φεστιβάλ αφιερωμένο στον βασιλιά του Rock n’ Roll Έλβις Πρίσλεϋ, στο Σίδνεϊ.

Διακόσιοι περίπου μιμητές του Έλβις, ντυμένοι με χαβανέζικα πουκάμισα, επιβιβάστηκαν στο «Elvis Express» στο Σίδνεϊ, με προορισμό το τριακοστό Φεστιβάλ Έλβις, όπου αναμένονται τουλάχιστον 25 χιλιάδες φανατικοί θαμαστές του βασιλιά του Ροκ Εν Ρολ. Για ένα τετραήμερο, η πολυπληθέστερη πόλη της Αυστραλίας, θα γίνει το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ εκδηλώσεων αφιερωμένων στον μεγάλο καλλιτέχνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος