Ένα διαφορετικό γήπεδο: Ο Θιναλιακός έπαιξε μπάλα μέσα στις φυλακές Κέρκυρας

Σε ένα διαφορετικό… γήπεδο βρέθηκε η ομάδα του Θιναλιακού, καθώς τα μέλη της επισκέφτηκαν το Σωφρονιστικό Κατάστημα Κέρκυρας, ύστερα από σχετική άδεια του αρμόδιου Υπουργείου.

Πέρα από τα δώρα που προσφέρθηκαν στους κρατούμενους — όπως μπάλες, εστίες και άλλος αθλητικός εξοπλισμός — δόθηκε και η ευκαιρία να πραγματοποιηθεί ένας φιλικός αγώνας ανάμεσα στους κρατούμενους και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου της βόρειας Κέρκυρας, με την ομάδα των φυλακών, την αποκαλούμενη «Αλάνα Φυλακής», να παίρνει τη νίκη.

Η συγκεκριμένη δράση αποτέλεσε μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα, δείχνοντας πώς ο αθλητισμός μπορεί να λειτουργήσει ως γέφυρα επικοινωνίας και σύνδεσης με κλειστές κοινωνίες.

Ο πρόεδρος του Θιναλιακού, Χρήστος Ανεμογιάννης μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ομάδας του.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος