Ελληνική σπανακόπιτα και μελομακάρονα απο το Μάντσεστερ

Ένας ερασιτέχνης ζαχαροπλάστης από την Θεσσαλονίκη αναζήτησε την τύχη του στο Ην. Βασίλειο και βρήκε τον τρόπο να κεντρίσει το γευστικό ενδιαφέρον των Άγγλων, προσφέροντας τον πλούτο της ελληνικής ζαχαροπλαστικής.

Ο Αργύρης Μπεντίλας, ασχολούμενος με την ανάπτυξη επιχειρήσεων μέσω ιστοσελίδων και τα βιντεοπαιχνίδια είχε εδραιώσει την δουλειά του στην πληροφορική, αλλά μια στροφή των επαγγελματικών υποχρεώσεων της συζύγου του τον οδήγησε στο Μάντσεστερ.

Για όποιον έχει επισκεφτεί τις βρετανικές μεγαλουπόλεις διαπιστώνει ότι τα παλιά ελληνικά μαγαζιά στην πλειονότητά τους σερβίρουν μόνο κατ’ όνομα ελληνικές γεύσεις. Κρίνοντας από την γευστική ένδεια ο κ. Μπεντίλας, αποφάσισε να δοκιμάσει τις γνώσεις και τις ικανότητές του ως αυτοδίδακτος αρτοζαχαροπλάστης. Και πέτυχε ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.

Παραδοσιακές και πιο σύγχρονες συνταγές που εντάσσονται στο ελληνικό μενού κέρδισαν το βρετανικό κοινό. Συνδυάζοντας τις συνήθειες των άγγλων για τις πουτίγκες και τα ελληνικά τσουρέκια μεγαλουργεί σε νέες γεύσεις. Όσον αφορά τις πρώτες ύλες το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και το αρωματικό μέλι είναι ελληνικά.

Το διαδίκτυο και η γνώση του στην προώθηση των προϊόντων ηλεκτρονικά άνοιξαν νέους ορίζοντες, και διεύρυναν το πελατολόγιό του, αλλά όπως δηλώνει τα πάντα περνούν από τα δικά του χέρια, “one man show”.

Η εγγυημένη ποιότητα συνοδεύεται από την συνέπεια των παραδόσεων και μέσα σε 24 ώρες στέλνει τις παραγγελίες σε όλη τη χώρα, σπανακόπιττα, παραδοσιακά μελομακάρονα και τυροπιττάκια κουρού, που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων.

Οι λιχουδιές του κ. Μπεντίλα, εξαπλώνονται ταχύτατα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως φαίνεται το BREXIT δεν εμποδίζει την επιτυχία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος