Εξηγήσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης κλήθηκε να δώσει η δήμαρχος Κασσάνδρας, μετά τον θάνατο 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.
Αναστασία Χαλκιά εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό της, ο οποίος κατέθεσε υπόμνημα στον γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αναφορικά με το τι συνέβη εκείνο το βράδυ στο λούνα παρκ αλλά και για τις ενέργειες, που έχει κάνει ο δήμος.
Στις εξηγήσεις, που δίνει η δήμαρχος Κασσάνδρας επισημαίνει πως δε φέρει καμία προσωπική ευθύνη και όσο αφορά τον έλεγχο, ο οποίος διενεργήθηκε 9 Ιουλίου από την Ελληνική Αστυνομία, αναφέρει ότι με το έγγραφο, που εστάλη στον δήμο αυτό, που γνωστοποιήθηκε δεν έφερε την επισήμανση της επικινδυνότητας και έτσι κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι συνέβαινε στο συγκεκριμένο λούνα παρκ. Ωστόσο, η ίδια δεν έλαβε γνώση του συγκεκριμένου εγγράφου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.
Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος