Έγραψε βιβλίο στη μνήμη της κόρης της- Δωρίζει τα έσοδα σε νοσοκομείο

Η κα. Βασιλική Πίτση έχασε την κόρη της λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να γράψει ένα βιβλίο και να διαθέσει τα έσοδά του για καλό σκοπό.

Με τίτλο «Ο γαϊδαράκος Θαλής και το τριαντάφυλλο που το έλεγαν Αγάπη», το βιβλίο μιλά για μια ιστορία για την αγάπη και την ενσυναίσθηση και γράφτηκε στη μνήμη της κόρης της κα. Πίτση, Θάλειας Καρακατσάνη, που χάθηκε πριν δύο χρόνια από μεταστατικό καρκίνο του μαστού.

«Μέσα από αυτό το βιβλίο έχω ξεδιπλώσει όλα τα συναισθήματα, τον πόνο, το θυμό, την οργή, τη λύπη, τη μοναξιά, αλλά βρήκα το κουράγιο να κάνω τον πόνο δύναμη και να ξεκινήσω αυτό το βιβλίο, που γράφτηκε σε μια μέρα. Όλα τα έσοδα θέλω να τα δώσω στην ογκολογική κλινική του νοσοκομείου μας, στη Ρόδο. Βλέποντας παλιές φωτογραφίες, ανάμεσα σε αυτές είδα και ένα λεύκωμα, με ένα μήνυμα. Περιέγραφα ότι ο χρόνος μπορεί να φέρει βάσανα και στεναχώρια, αλλά δεν θα πρέπει να το βάζουμε κάτι, να σκεφτόμαστε τη δύναμη της φιλίας που είχαμε στα παιδικά μας χρόνια, γιατί το μόνο τριαντάφυλλο στον κόσμο που δεν έχει αγκάθια είναι η αγάπη. Συνειδητοποίησα ότι αυτό το μήνυμα δεν πρόλαβα να το πω στην κόρη μου», όπως είπε μεταξύ άλλων η κα. Πίτση στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος