Η Ονειρούπολη στη Δράμα, αποτελεί ένα ξεχωριστό θεματικό πάρκο που φέτος συμπληρώνει 22 χρόνια ζωής.
Ο Δήμος Δράμας έχει σχεδιάσει στην καρδιά της πόλης ένα απόλυτα ανανεωμένο και παραμυθένιο θεματικό πάρκο, και έτσι η περιοχή συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προορισμούς, στην Ελλάδα, για την περίοδο των γιορτών.
Ήδη το πάρκο έχει επισκεφτεί πολύς κόσμος, από Ελλάδα, Βαλκάνια, από Τουρκία και αναμένεται και τις επόμενες μέρες ακόμη περισσότερος. Σχολεία, οικογένειες, μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν σε ένα όμορφο, χριστουγεννιάτικο χώρο και να ζήσουν λίγη από τη «μαγεία» των Χριστουγέννων.
Η Ονειρούπολη φέτος είναι ανανεωμένη, περιλαμβάνει πολλές δράσεις, εκδηλώσεις, συναυλίες, με τον Αϊ Βασίλη και τα ξωτικά να δίνουν χαρά με το ρυθμό τους. Η είσοδος είναι δωρεάν.
Ρεπορτάζ: Ρένα Πανταζόγλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος