Δίκη Άλκη-Γρηγόρης Λέων: Αποστάσεις από την έκθεση Κοβάτση πήρε ο μάρτυρας υπεράσπισης του νεαρού με το δρεπάνι

Με καταθέσεις τεχνικών συμβούλων συνεχίστηκε σήμερα 6 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Θεσσαλονίκης, η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Στην κατάθεσή του ο ιατροδικαστής, κ. Γρηγόρης Λέων, τεχνικός σύμβουλος και μάρτυρας υπεράσπισης του δέκατου κατηγορούμενου που το μοιραίο βράδυ κρατούσε το δρεπάνι, τόνισε ότι ο θάνατος του Άλκη προκλήθηκε από τη ρήξη στη μηριαία αρτηρία και όχι από συρροή τραυμάτων, όπως υποστηρίζει στην έκθεσή της η ιατροδικαστής κα Λήδα Κοβάτση

Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας σημείωσε πως συνέταξε την ιατροδικαστική γνωμοδότηση λαμβάνοντας υπόψιν τα ευρήματα της ιατροδικαστή Λήδας Κοβάτση που έκανε τη νεκροτομή και συμπλήρωσε πως «συντάσσεται μαζί της», εκτιμώντας, ωστόσο ,ότι από την έκθεση προκύπτει ότι το καίριο πλήγμα ήταν αυτό στη μηριαία αρτηρία.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται εν συγχορδία ότι χτύπησαν τον Άλκη και κανείς δεν έχει ομολογήσει ακόμη τις φρικτές πράξεις του.

Η σημερινή διαδικασία ξεκίνησε έντονα, με σχόλιο από την υπεράσπιση του 2ου κατηγορουμένου σχετικά με τις απειλές και τις ύβρεις που δέχθηκε η ιατροδικαστής Κατερίνα Αποστολίδου μετά την προχθεσινή της κατάθεση ως τεχνική σύμβουλος – μάρτυρας υπεράσπισης του 2ου κατηγορούμενου.


Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος