Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης: Προβολή 57 ταινιών από όλον τον κόσμο

Συνολικά 57 ταινίες από όλο τον κόσμο, που υπηρετούν τη μικρή κινηματογραφική φόρμα προσκαλούν και φέτος τους σινεφίλ στη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης. Ο ιδρυτής του φεστιβάλ Γιάννης Ζαχόπουλους οραματίστηκε και πραγματοποίησε πριν 19 χρόνια ένα φεστιβάλ ταινιών μικρής διάρκειας, που είναι το σινεμά, που προτιμά.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Από τη δεύτερη χρονιά του το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης εντάχθηκε στα Δημήτρια και από τότε αποτελεί σημείο αναφοράς για νέους κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο και φυσικά τους σπουδαστές του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ.

Στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα μοναδικό Cine Talk με καλεσμένο τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη, που θα παρουσιάσει απόσπασμα από το making of της νέας του ταινίας. Από την Τετάρτη 8 έως το Σάββατο 11 Οκτωβρίου οι προβολές του φεστιβάλ γίνονται στην Αποθήκη Δ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Όλγα Νίκου

Διαβάστε επίσης: 60α Δημήτρια: Το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης ξεκινά απόψε στο λιμάνι- Ο Γιάννης Οικονομίδης στο Cine Talks

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος