Διάρρηξη πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/4) σε κατάστημα ένδυσης στην περιοχή του Εύοσμου στη Θεσσαλονίκη. Ο επιτήδειος εκτός από χρήματα επιχείρησε να αρπάξει και ρούχα από το κατάστημα, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το σχέδιο του καθώς έγινε αντιληπτός.
Όπως φαίνεται στα πλάνα, διαρρήκτης σπάει τη βιτρίνα καταστήματος ένδυσης και εισέρχεται σε αυτό. Κατευθύνεται στο ταμείο, με σκοπό να το αδειάσει. Τα χρήματα, που βρίσκει δεν είναι αρκετά. Αρπάζει μερικά ρούχα και τρέπεται σε φυγή, αφού ο συναγερμός του καταστήματος έχει ξεσηκώσει τη γειτονιά.
Ο διαρρήκτης γίνεται αντιληπτός από γείτονα, που τον κυνηγάει, με αποτέλεσμα να του πέσουν στο δρόμο τα κλοπιμαία.
Αύξηση καταγράφουν τα περιστατικά διαρρήξεων στην περιοχή του Ευόσμου, όπως λένε οι κάτοικοι. Ο δράστης δεν έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές.
Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος