Ψηφιακοί φάκελοι, τεχνητή νοημοσύνη, ογκολογικά συμβούλια με τηλεδιάσκεψη. Όλα στην υπηρεσία των πασχόντων με νεοπλασματικές ασθένειες.
Οι ψηφιακές εφαρμογές βρίσκονται πλέον στην υπηρεσία των ογκολόγων και των ασθενών με νεοπλασματικές ασθένειες από την ΗΔΙΚΑ. Όπως αναπτύχθηκε σε εκδήλωση στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η σύμπραξη των υπουργείων Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κάνει άλματα στην περίθαλψη της συγκεκριμένης κατηγορίας ασθενών.
Στόχος είναι η βελτίωση της περίθαλψης των ογκολογικών ασθενών, η ταχύτερη και η καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασής τους.
Με ένα κλικ πάσχοντες και γιατροί έχουν πλέον τη δυνατότητα της γνώσης για όλη την πορεία αντιμετώπισης της κατάστασης του ασθενούς με νεοπλασματική ασθένεια.
Ρεπορτάζ: Κώστας Καντούρης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος