Όλα τα θέματα, που απασχολούν τους βρεφονηπιακούς σταθμούς βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη με τους εκπροσώπους του κλάδου στη Θεσσαλονίκη.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν ζητήματα θεσμικά, διαχείρισης και οικονομικά, που απασχολούν τον κλάδο. Όπως είπε η Σ. Ζαχαράκη βήμα βήμα το υπουργείο επιλύει θέματα οικονομικά, αναφερόμενη μάλιστα στις καταβολές δόσεων του ΕΣΠΑ, που είχαν καθυστερήσει, κάτι, που αναγνώρισαν και οι παρευρισκόμενοι κι όπως είπε χαρακτηριστικά η υπουργός «θα βρίσκουμε χρήματα και θα αυξάνουμε τους πόρους, θέλουμε να είμαστε συνεργάτες και όχι υπόλογοι απέναντί σας».
Επίσης, η Σ. Ζαχαράκη στάθηκε στο δημογραφικό ζήτημα, καθώς όπως είπε αποτελεί καίριο θέμα για την κυβέρνηση η στήριξη της οικογένειας και κυρίως των νέων.
Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος