Δ. Μάντζος: “Νέο παραγωγικό μοντέλο, ισχυρό κοινωνικό κράτος και ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών προτείνει το ΠΑΣΟΚ”

Βασικό ζητούμενο είναι να φύγει η ευθύνη της ΕΥΠ από το γραφείο του πρωθυπουργού και να αρθεί το απόρρητο της ενημέρωσης του παρακολουθούμενου από την ΑΔΑΕ με αυτήν την αντισυνταγματική απαγόρευση, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος μιλώντας στην ΕΡΤ3. Ο κ. Μάντζος πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αρνείται τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό αλλά είναι άλλο να ζητά ο κ. Μητσοτάκης να πάει ο κ. Ανδρουλάκης να ενημερωθεί από την ΕΥΠ για την παρακολούθησή του.

Για τον εκλογικό νόμο τόνισε ότι η ΝΔ έθεσε θέμα εκλογικού νόμου και ο πρωθυπουργός το αρνήθηκε. Ήταν μια σκηνοθετημένη πράξη για να ενισχυθεί η εικόνα του πρωθυπουργού, τόνισε. Αυτό συνέβη γιατί διαφαίνεται η απώλεια της αυτοδυναμίας και η μείωση των ποσοστών της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, επισήμανε ο κ. Μάντζος. Δεν υπάρχει πάντως ενδεχόμενο σύγκλισης με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις προγραμματικές μας θέσεις, κατέληξε.

Οι προτάσεις που θα παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ με την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη θα αφορούν ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Επίσης θα προτείνουμε ένα νέο κοινωνικό κράτος με στήριξη της νέας γενιάς αλλά και ισχυρούς θεσμούς δημοκρατίας καθώς δεν υπάρχει οικονομική ασφάλεια χωρίς δημοκρατία, επισήμανε ο κ. Μάντζος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος