Αυξημένη η κίνηση στις εορταστικές αγορές- Το αδιαχώρητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τις τελευταίες τους προμήθειες για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι κάνουν οι καταναλωτές ωστόσο οι αγορές είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Οι περισσότεροι στρέφονται στην αγορά χοιρινού κρέατος καθώς η τιμή του είναι πιο προσιτή. Η κίνηση στην αγορά τροφίμων είναι ικανοποιητική όπως και η επάρκεια των αγαθών. Απαραίτητη η προμήθεια της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

Στη Κομοτηνή οι κρεοπώλες προτείνουν την θρακιώτικη γαστρονομία των Χριστουγέννων και τα παραδοσιακά κρεατοσκευάσματα. Στο Ναύπλιο το κλίμα είναι εορταστικό και οι καταναλωτές αναζητούν γλυκά και βασιλόπιτες. Στα παραδοσιακά κρεοπωλεία στρέφονται οι καταναλωτές που αναζητούν τη ποιότητα και τη ποικιλία στην αγορά των προϊόντων κρέατος.

Στη Θεσσαλονίκη επικράτησε το αδιαχώρητο, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στο κέντρο της πόλης για αγορές και δώρα της τελευταίας στιγμής, μία μέρα πριν ολοκληρωθεί το 2023.

Αύριο (31/12) το FANARAKIA CHRISTMAS EVENT, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για 2η συνεχόμενη χρονιά. Ο εμπορικός σύλλογος της πόλης καλεί τον κόσμο από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι και την αλλαγή του χρόνου, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο Άγαλμα του Βενιζέλου, «για να γεμίσουμε με φαναράκια τον ουρανό της πόλης, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών. Μουσικά shows, χριστουγεννιάτικα happenings καθώς και ανεπανάληπτα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη συμμετοχή», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα, Βασιλική Μαχαίρα, Πέγκυ Μπρούσαλη/ Στέλιος Νικητόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος