Άρωμα Χριστουγέννων με τις προετοιμασίες για την “Ονειρούπολη” 

19 ετών γίνεται φέτος η “Ονειρούπολη” Δράμας και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες, να τους ταξιδέψει στον χώρο του παραμυθιού των Χριστουγέννων και να γυρίσουν τον χρόνο πίσω στην παιδική τους ηλικία.

Έπειτα από την περίοδο των προβλημάτων της καθημερινότητας, το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι περιμένει στην κεντρική πλατεία της Δράμας, δίνοντας διέξοδο στα όνειρα μικρών και μεγάλων.

Νεράιδες, ξωτικά, τάρανδοι, καλικάντζαροι, χιονάνθρωποι και ο Άγιος Βασίλης  “αυτοπροσώπως”, συμμετέχουν σε μια ανοικτή γιορτή με δεκάδες δωρεάν δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και θεματικά εργαστήρια.

Η ένωση ξενοδόχων αναφέρει ότι υπάρχει υψηλή πληρότητα εν’ όψει των εορτών και μάλιστα για τα σημαντικά τριήμερα των αργιών μπορεί να φτάνει το 100%, όπως ενημερώθηκε ο Μιχάλης Τάσσου, αντιδήμαρχος Δράμας.

Όσοι σχεδιάζουν μια επίσκεψη είτε από την Ελλάδα είτε από όμορες χώρες ας μην περιμένουν την τελευταία στιγμή, για να μην απογοητευτούν.

Ένα από τα προβλήματα που προέκυψαν πρόσφατα, αφορά το θέμα της εξοικονόμησης ενέργειας. Ο κ. Τάσσου  αναφέρει ότι θα αντιμετωπιστεί αλλά με ήπιους τρόπους. Η “Ονειρούπολη” θα λειτουργεί, εκτός από τα Σαββατοκύριακα. Τις  καθημερινές θα υπάρχει διακοπή της λειτουργίας κάποιες ώρες από τις 14.00 έως τις 17.00 και όταν θα είναι κλειστή ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός θα διακόπτεται, τόσο σε κεντρικά σημεία, όσο και σε ολόκληρη την πόλη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος