Αριστούχοι των Πανελλαδικών εξετάσεων μιλούν στην ΕΡΤ

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων έβαλε η ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Με σκληρή δουλειά και μεθοδικό διάβασμα, μαθητές, που έβαλαν ψηλά τον πήχη, όπως λένε, κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα των 19.000 μορίων, αγγίζοντας και το απόλυτο 20 σε αρκετές περιπτώσεις. Μίλησαν στην ΕΡΤ για την μεθοδολογία, που χρησιμοποίησαν αλλά και για τους επόμενους στόχους τους.

Καταγράφοντας εξαιρετικές επιδόσεις στην πλειοψηφία των μαθημάτων, ο Δημήτρης Καραβασίλης κατάφερε να συγκεντρώσει 19.710 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός αριστούχος έχει βάλει ήδη πλώρη για την νομική, συνεχίζοντας μάλιστα την οικογενειακή παράδοση.

Γεννήθηκαν μαζί, μεγάλωσαν ο ένας δίπλα στον άλλον και έγιναν δίδυμοι και στην επιτυχία των πανελλαδικών εξετάσεων. Ο λόγος για τους Τσιορβά Αντώνη και Ραφαήλ, τα αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι συγκέντρωσαν 19.400 και 19.040 μόρια αντίστοιχα .

Διπλή χαρά και για μια οικογένεια στις Σέρρες καθώς τα δίδυμα αδέρφια  Δήμητρα Μπούσιου και Παναγιώτης Μπούσιος, κατάφεραν να θριαμβεύσουν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2023, συγκεντρώνοντας πάνω από 19.000 μόρια ο καθένας.

Η Ιωάννα Αρβανιτίδου, βιώνει την απόλυτη ικανοποίηση όπως λέει. Πέτυχε το απόλυτο 20 σε δύσκολα μαθήματα και ξεπέρασε τα 19.500 μόρια.

Οι νεαροί μαθητές αναμένουν την ανακοίνωση των βάσεων στο τέλος του μήνα και έχουν ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζονται για τις σπουδές τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος