Τα επισκέψιμα οινοποιεία στους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» θα μπορούν να επισκεφτούν οι φίλοι και φίλες του κρασιού, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου 2023.
Τα οινοποιεία γιορτάζουν την Άνοιξη και μαζί, τον νέο κύκλο ζωής στο αμπέλι, που έχει ξεκινήσει με την άνθιση, για να καταλήξει από τον Αύγουστο και μετά, στον τρύγο.
Με τις «ανοιχτές πόρτες 2023» ο κόσμος θα έχει την εξαιρετική ευκαιρία να επισκεφτεί οινοποιεία και να αγαπήσει τον κόσμο του κρασιού», όπως αναφέρει η Μαρία Δήμου από το κατώγι Αβέρωφ.
Η εκδήλωση «ανοιχτές πόρτες» ξεκίνησε ως μια εορταστική ανοιξιάτικη γιορτή των οινοποιείων και στην πορεία εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο με χιλιάδες επισκέπτες να δίνουν το παρών σε διάφορα οινοποιεία στη χώρα», σύμφωνα με την διευθύντρια από «Οινοποιοί Β. Ελλάδας», Αλεξάνδρα Ανθίδου.
Η είσοδος στα οινοποιεία το διήμερο 28-29 Μαΐου θα είναι ελεύθερη.
Διαβάστε επίσης: Ανοιχτές Πόρτες 2023: Η ανοιξιάτικη γιορτή των οινοποιείων επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος