Άνοιξε η πλατφόρμα για τα voucher των παιδικών σταθμών

“Μάχη” για μια θέση σε παιδικούς σταθμούς και  Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης θα δώσουν και φέτος οι γονείς των παιδιών για το σχολικό έτος 2021-2022. Η επιλογή γίνεται με βάση εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια. Η πλατφόρμα των αιτήσεων άνοιξε την περασμένη Δευτέρα.
Και φέτος ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι ο ίδιος σε σχέση με πέρυσι, φτάνοντας στα 279 εκατ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της αυτοδιοίκησης το ποσό αυτό αρκεί για χορήγηση περίπου 175.000 vouchers.
Στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζώης» δικαίωμα συμμετοχής για τη νέα σχολική χρονιά έχουν οι υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού), και μισθωτοί, αυτοαπασχολούμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι δεν έχουν αιτηθεί ή και ενισχυθεί από συγχρηματοδοτούμενες δράσεις εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά έως τις 3 Αυγούστου 2021 μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΛΓΑ ΔΑΔΙΝΗ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ